Diferents entitats festives, lúdiques i esportives del municipi també estan col·laborant tot el que poden durant aquesta situació de crisi provocada per l’actual pandèmia.

Fa unes setmanes, coneixíem la notícia de que la Penya Valencianista Les Alfàbegues de Bétera renunciava a la seua subvenció municipal perquè l’Ajuntament del municipi la poguera destinar a pal·liar els efectes del covid-19 a la localitat. A més a més, realitzava un  vídeo per a animar a totes les veïnes i veïns de la població a quedar-se a casa. Podeu veure’l ací: https://youtu.be/pZ5jebq9bwA.

D’altra banda, les Obreres 2020 (Alba, Paula, Madeleine i Manoli) també han realitzat una donació de 20 lots de productes no peribles tant d’alimentació com de drogueria a Càritas Bétera.

Així mateix, la Falla Gran Via de l’Est ha tingut un altre gran gest. Sent conscients de que són temps difícils i la emergència sanitaria que estem vivint, aquesta comissió va decidir donar sobre 150 “cholecks” al centre d’acollida “Niño Jesús”. Aquest producte, en un principi anava a ser destinat per a la setmana fallera, però al ser un producte perible s’ha optat per aportar la seua ajuda al citat centre.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia