L’Ajuntament de Bétera va tindre una reunió per videoconferència  aquest dimecres, 23 d’abril, amb l’Associació de Comerciants del municipi (ACB) i l’Associació d’Empresaris (AEMON). En aquesta reunió, van estar presents diversos membres de les citades entitats empresarials així com l’alcaldessa Elia Verdevío, el regidor municipal de Indústria, Mercats, Comerç i Consum, Joaquín Gómez i la tècnic d’aquest departament, Begoña Robles.
En aquesta primera presa de contacte conjunta, les dues associacions van exposar les seues propostes i inquietuds al Consistori, qui les va recollir per poder coordinar mesures de suport socioeconòmic.
Per part de l’Ajuntament, també s’informà de les accions que tenen ja contemplades, com el repartiment de material de protecció sanitària a tots els establiments oberts (mampares, gen hidroalcòholic…). Així mateix, també s’informarà a les seues Xarxes Socials oficials del establiments que a hores d’ara estan oberts, el servei que presten i l’horari que tenen.
A més, des del consistori, segons van exposar, s’ha contactat amb diferents agents socials i econòmics del municipi a fi de fer-los partícips d’aquesta Mesa que preveu poder convocar la primera sessió com més prompte millor, buscant el suport dels agents per a treballar i obtindre propostes i treballar-les per a la reactivació de l’activitat empresarial i comercial a Bétera.
En aquest sentit, s’ha convidat a participar a aquesta taula estratègica de desenvolupament econòmic a l’Associació de Comerciants, a l’Associació d’Empresaris AEMON, a la Cooperativa Agrícola COABE, a l’Associació Agrària de Joves Agricultors ASAJA, entre altres agents socioeconòmics del municipi així com també als representants dels partits polítics de la localitat.
Segons es va acordar en aquesta primera reunió, hi haurà reunions periòdiques amb totes les parts implicades per poder anar treballant tots junts.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia