Sempre que s’acosta el 23 d’abril, els centres educatius realitzen activitats relacionades amb el Dia del llibre per fomentar la lectura entre els seus alumnes. Enguany, les activitats han hagut d’adaptar-se a la situació provocada pel Covid-19 i les aules s’han traslladat a les plataformes digitals perquè els escolars continuen apreciant els valors d’una bona lectura.

Així, l’equip docent d’alguns col·legis han realitzat algunes propostes molt interessants perquè els seus alumnes celebren des de casa el Dia del llibre. Aquest és el cas del C.E.I.P. Lloma del Mas. Betera.com ha tingut el plaer de rebre, des de la direcció del centre, un vídeo que el grup de docents d’aquest C.E.I.P. ha realitzat per als seus alumnes amb motiu d’aquesta celebració.

Ací teniu:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia