L’Ajuntament de Bétera, segons ha publicat en els seus mitjans oficial,  ha sol·licitat a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que s’inste al Govern Espanyol a que bonifique els tributs de l’Impost de Béns immobles IBI i l’Im, donada la falta de competència municipal.
Aquesta actuació s’ha dut a terme amb la finalitat de minimitzar l’impacte econòmic entre les famílies i empreses de Bétera. En una situació extraordinària com l’actual, cal prendre mesures urgents que afavorisquen la flexibilitat i milloren la capacitat de les administracions locals per a atendre la ciutadania.
Així mateix, s’ha instat al Govern perquè permeta a les Entitats Locals a modificar les seues ordenances fiscals reguladores de l’IBI i de l’IAE amb efectes retroactius a 1 de gener a fi de acordar l’aplicació de les bonificacions fiscals previstes.
Aquesta és una petició emmarcada dins d’una bateria de mesures i actuacions extraordinàries i d’emergència centrades en protegir a la ciutadania.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia