El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat aquest divendres les instal·lacions del complex de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera, propietat de la corporació provincial. La finalitat d’aquesta visita ha sigut la d’interessar-se per l’estat de salut dels pacients davant l’amenaça de la COVID-19.

Gaspar i Sarrión han sigut rebuts pel director d’Infermeria i actual responsable del centre, Toni Pla, qui els ha actualitzat la situació en la qual es troben els interns en el context actual de crisi sanitària per la qual travessa la Comunitat i el país.

Pla ha explicat als responsables provincials les mesures extraordinàries adoptades el mes de març abans de la declaració de l’estat d’alarma, que fins hui han aconseguit que no s’haja registrat cap positiu entre pacients i personal sanitari, adoptant-se tan sols mesurades d’aïllament preventiu en alguns casos puntuals.

El president, Toni Gaspar, ha traslladat durant la visita el seu agraïment al personal sanitari per el “esforç i la professionalitat durant aquesta crisi inesperada i desconeguda que ha permés cuidar de manera exemplar als pacients interns”, afectats en la seua majoria de trastorns mentals.

El president i la diputada de Benestar han aprofitat la visita al complex sanitari de Bétera per a recórrer les instal·lacions del pavelló A, recentment condicionades i cedides a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la seua possible utilització durant la pandèmia del coronavirus.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia