Corren temps difícils per a tots i totes, temps en el que el millor que podem fer és tindre paciència, seguir les indicacions que se’ns donen i romandre als nostres domicilis perquè tot açò acabe com més prompte millor. Però no tota la gent pot fer això.

Des de la Colla de Campaners de Bétera volem mostrar agraïment i donar el nostre suport incondicional a totes les persones que estan treballant per nosaltres, fent que no ens faça falta res en estos dies de quarantena que ens toca viure.

En primer lloc volem nomenar a totes les persones que formen part de la sanitat, metges i metgesses, infermeres i infermers, tècnics sanitaris; així com a les forces i cossos de seguretat de l’Estat, a tots i totes els qui treballen als supermercats, als negocis que continuen oberts, als serveis de primera necessitat, als voluntaris i voluntàries… Ja que sense estes persones res seria possible.

No oblidem mai el que esteu fent per nosaltres, arriscant la vostra pròpia salut per protegir la nostra, i aquest agraïment es fa saber als aplaudiments diaris de les 20:00 h als balcons.

Nosaltres, des de la Colla de Campaners de Bétera, tenim el nostre especial homenatge a totes estes persones de la forma que millor sabem, en forma de tocs de campanes, a les 12:00 h amb el Àngelus a les dues parròquies, el toc del Carrilló a l’església dels Desemparats, així com el Vol de les 12:00 h i les 20:00 h a l’església de la Puríssima.

De segur que, gràcies a totes estes persones ho aconseguirem i acabarà prompte.

Moltes gràcies, ara i sempre, campanes al vol per tots vosaltres!”

Nota: Colla de Campaners de Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia