Fa un parell de setmanes,  alguns veïns i veïnes de Bétera ens feien sabedors d’una bonica i emotiva acció realitzada per una persona del municipi de manera anònima (veure informació ací).

Cal recordar que aquesta persona va enviar diferents missatges a alguns ciutadans per donar-los ànims i agrair-los l’esforç i el treball que estan realitzant durant aquesta etapa de confinament: xiquets/es, infermeres…

Sembla que aquesta persona anònima ha continuant la seua tasca d’alegrar-li el dia als ciutadans i ciutadanes de Bétera, tinguen l’edat que tinguen. Per aquest motiu, uns veïns que han rebut recentment una de les seues cartes, s’han ficat en contacte amb el nostre diari per poder compartir amb tots nosaltres els missatges que han rebut. En aquesta ocasió, els protagonistes dels missatges són dos germans a qui agraeix la seua valentia durant aquesta etapa de confinament.

A continuació, adjuntem aquestes últimes cartes rebudes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia