El departament municipal d’Obres de Bétera, ha procedit a pintar a les portes de les Farmàcies unes línies que delimiten la distància de seguretat de 2 metres que han de guardar els veïns i veïnes després de l’anunci per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que facilitaria mascaretes higièniques a la població major de 65 anys i també a aquella població vulnerable d’alt risc.

La finalitat d’aquesta actuació és evitar aglomeracions i aconseguir que hi haja una distància social òptima i recomanada.

A fi de protegir tot el possible a la població més vulnerable, s’ha posat a disposició el telèfon “Bétera al teu Costat” per a acostar les mascaretes als domicilis d’aquelles persones que per les seues condicions cròniques i els seus factors de risc no hagen d’eixir al carrer.

D’altra banda, s’està ultimant una campanya de repartiment de mascaretes entre la població que més ho necessite en el municipi així com també entre els xiquets i xiquetes de Bétera.

S’ha previst el repartiment de mascaretes gràcies a la col·laboració i solidaritat d’un grup de veïnes de Bétera que porten setmanes cosint mascaretes per a ajudar a protegir-nos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia