L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha posat en marxa la nova campanya: “Compra ara per a gastar després”.
Al llarg d’aquestes setmanes de confinament ens estan mostrant, a través de les seues Xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) tot el que els comerços associats a la citada entitat poden oferir a les veïnes i veïns de Bétera des de ja, per poder gastar ara o quan tot torne tot a la normalitat: regals especials per al dia de la mare, regals per a aniversaris, cupons per a gastar en un futur i molt més.
A la secció de “Notas” del seu Facebook han publicat una nota on, des del seu departament de comunicació, estan adjuntat les diferent iniciatives que van preparant els associats. Aquesta nota es va actualitzant segons arriben més idees. A més a més, de manera individual, també s’estan publicant les diverses propostes en les tres Xarxes Socials, anteriorment mencionades.
Ací teniu adjuntes algunes de les propostes que ja s’han publicat.
  • Amb motiu de Sant Jordi i el Dia del Llibre, així com altres detalls:
  1. Les papereries associades romanen obertes (Papereria Airam i La Tenda de Ricart).
  2. Pots fer el teu encàrrec d’un detall floral, tradicional capoll de rosa amb motiu de Sant Jordi i el dia de la mare, per telèfon a MES QUE FLORS. També pots fer altres encàrrecs florals a través del seu telèfon: 687 05 05 14.
  3. A botigues de noves tecnologies com IntecomSolutions i Electrodomésticos Broseta també compten amb llibres electrònics i estan oberts en horaris especials.
Per al dia de la mare, a La Tenda de Ricart també compten amb diferents possibilitats que regalar i comprar ara per a gastar després.
A Electrodomésticos Broseta, encara que no siga igual que altres anys… T’ofereixen els millors regals per al Dia de la Mare. Pots comprar-ho ara perquè ho gaste després.
  • Educació:
  1. Veo veo: Escola infantil en Bétera per a xiquets de 0 a 3 anys.
El seu equip de direcció ha volgut transmetre el següent missatge:
“Somos conscientes de que los padres nos dejan lo más preciado para ellos y nosotras ponemos todos los medios para garantizar su tranquilidad y confianza: seguridad en todos los aspectos del centro, cariño a nuestros niños y niñas para los que queremos ser una segunda familia y que estén felices, porque a partir de ahí, el aprendizaje y su desarrollo fluyen con facilidad.
Te atenderemos encantados: 654 093 576″.

2. Centro Educación Infantil El Castell també ofereix a les mares i pares que s’informen ja de la matricula per al pròxim curs 2020-20201. Compra ara per a gastar després!

  • Arquitectura:
Una de les propostes de 2d’arquitectura per a ajudar-te durant aquesta etapa amb descomptes, dins de la nostra nova campanya “compra abans per a gastar despres” és aquesta que adjuntem a la imatge:
  • Moda i confecció:
MODES Cecilia ofereix de moment els seus serveis per a qui treballe o necessiten alguns pantalons ….caçadores i camises vaqueres, samarretes i molt més… També per a esta a casa…..roba còmoda….Telèfon de contacte: 650496096 (també per WhatApp). Pròximament, ampliarà els seus serveis.
  • Estètica:
Una manera de mostrar-li a la mare l’amor com es mereix, és amb la proposta de Nou Estil Peluqueria & estetica… Si vols sorprendre-la i cuidar-la, tenen el seu regal per al Dia de laMare.
A més a més, aquest centre d’estètica ja ha obert la seua llista d’espera per quan tot torne a la normalitat.
A Merxes Centre de Estetica ens proposen també diferents iniciatives com la venda de productes d’estètica o protectors solars tant per a les primeres eixides del confinament com per a protegir la nostra pell dels efectes nocius de la llum blava dels nostres dispositius electrònics. També compta amb targetes regals de bellesa per a comprar ara i gastar després.
Regala BONS REGAL de bellesa amb Lorena Artuñedo tu centro de estética! Quan tornem del confinament podrà gastar-lo per a posar-se bonica per a la volta a la normalitat! 🙂
 
Pregunta per ells en: Telèfon: 96 169 18 28.
  • Salut i Benestar:
Clinica Podologia Betera compta amb propostes per comprar ara i
gastar després, especial per al Dia de la Mare. Regala salut per a les teues persones més volgudes.
Optica Les Alfàbegues Betera ofereix 25 euros de descompte i 50 euros de descompte en compres superior a 100 i 200 euros, respectivament. Aquests cupons es poden comprar des de ja, físicament al seu establiment o per telèfon:
Espai De Relaxacio Toñi Benavent ens ofereix venda de productes online, així com diferents propostes a distància, les quals ja podem anar posant-les en pràctica (tots els detalls a les imatges):
Imprimir article
Comenta aquesta notícia