El

Circuit de carreres RunCáncer de la Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de València, ha programat una prova virtual i solidària per a aquest pròxim divendres 1 de maig. La recaptació serà destinada íntegrament als pacients de càncer més vulnerables durant la crisi generada pel COVID-19.

La prova batejada com ‘RunCáncer a casa‘ se celebrarà aquest divendres a partir de les 11.00 hores. L’esdeveniment podrà seguir-se en directe des del canal de YouTube de la Associació Espanyola Contra el Càncer i oferirà diferent sessions d’activitat física per a tota la família amb una duració màxima de deu minuts cadascuna.

L’organització, que ja ha obert la possibilitat d’adquirir un dorsal solidari a partir de cinc euros, ha programat balls de zumba, exercicis per a xiquets i una sessió de ioga i l’esdeveniment, que durarà en total cinquanta minuts, estarà dirigit i presentat pel còmic Jandro.

La AECC de València, segons ha informat l’organització en un comunicat, ha creat una bossa econòmica per a ajudar a pacients amb càncer i els seus familiars que estiguen “en una situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de poder donar cobertura a les seues necessitats bàsiques, especialment de manutenció i pagament de l’habitatge”.

La partida extraordinària naix d’un fons de tres milions d’euros que ha posat en marxa l’entitat a nivell nacional per a atendre necessitats urgents de persones amb càncer en risc d’exclusió social. A la província de València es preveu que aquesta partida aconseguisca els 150.000 euros, aproximadament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia