L’àrea municipal de Comerç de Bétera ha iniciat una campanya de repartiment de material de protecció entre els comerços locals del municipi. Així ho ha donat a conéixer el consistori des dels seus mitjans oficials. Sota el lema “Ara més que mai, comerç local”, aquesta setmana es va iniciar el repartiment de mampares de metacrilat i gels hidroalcohòlics perquè la clientela puga desinfectar-se les mans. També s’ha entrega dits pantalles de protecció, com a mesures de prevenció i protecció.

Aquestes mesures se sumen al repartiment, fa unes setmanes, de més de 200 màscares entre els comerços de primera necessitat que estan oberts segons Decret 463/2020.

D’altra banda, des del departament d’Indústria s’ha procedit a repartir un lot de màscares en totes les empreses de Bétera situades en el polígon industrial de l’Horta Vella i Camí del Pla. Havent repartit en total més de 2.000 màscares.
El repartiment s’ha realitzat directament per personal municipal a cada empresa. Per a aquelles que estan realitzant teletreball s’ha consensuat, via telefònica o per correu electrònic, la manera de fer-los lliurament d’aquestes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia