Aquesta setmana ha tingut lloc una videoconferència en la qual han participat el president de Junta Local Fallera Bétera, Edgar Jorro, representants de les cinc comissions falleres del municipi (Falla La Barraca, Falla Carraixet, Falla Gran Via del Est i Falla Gran Via del Sud), l’Alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío i el regidor municipal de Festes, Manuel Pérez.
Durant aquesta reunió virtual han decidit consensuadament que no se celebren les Falles 2020 a Bétera amb la finalitat de salvaguardar la salut de tots els fallers i falleres del municipi, segons s’ha informat a través dels mitjans oficials del consistori.
L’acord ha arribat després de consensuar entre tots unes mesures que tinguen la mínima repercussió en el món faller. D’aquesta manera s’ha decidit que els monuments 2020 romanguen en l’exercici 2021 però que les comissions falleres amplien els seus monuments per al pròxim exercici amb el mateix artista faller. Així mateix s’ha decidit que les representants de l’exercici 2020 continuen l’any vinent i gaudisquen del seu regnat.
Durant la reunió també s’ha plantejat la possibilitat, sempre que les condicions sanitàries ho permeten, celebrar cap a final d’any un cap de setmana faller perquè d’alguna forma els fallers i falleres que hagen deixat de ser-ho després de l’exercici 2020 puguen disfrutar d’un cap de setmana carregat d’ambient faller.
L’Ajuntament s’ha oferit a ajudar i facilitar en tot el que siga possible perquè les festes falleres estiguen presents en el municipi amb les màximes garanties de seguretat.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia