Aquest passat diumenge,  26 d’abril, es va dur a terme a Bétera la primera acció d’una campanya de lliurament de màscares infantils llavables i reutilitzables. Aquesta primera acció es va centrar en un repartiment itinerant de les mateixes pel municipi, amb la finalitat de salvaguardar als menors de 14 anys quan isquen a passejar per la localitat. La iniciativa va estar encapçalada per l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío qui acompanyada per membres de l’equip de govern, així com Protecció Civil, Policia Local i empleats municipals, va recórrer els carrers de la localitat amb l’objectiu de facilitar màscares a totes les xiquetes i xiquets que foren al carrer.

La segona acció de la campanya s’ha centrat en un “buzoneo” confeccionat a partir del cens municipal. Per a això, s’ha preparat un sobre que conté una màscara infantil llavable i reutilitzable juntament amb unes divertides instruccions de manteniment.
La campanya ha sigut pensada perquè els més xicotets a través d’un simpàtic dinosaure amb màscara entenguen que el seu ús serveix per a cuidar-los i protegir-los. A més com són reutilitzables es poden llavar, sempre que se seguisquen les pautes informatives que s’adjunten en el paquet entregat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia