La Generalitat Valenciana està treballant en un desplegament logístic sense precedents per a l’organització i correcte desenvolupament de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Aquestes proves està previst que es realitzen els dies 7, 8 i 9 de juliol en la Comunitat Valenciana i que es presenten uns 20.000 estudiants, aproximadament.

Amb la finalitat de garantir un correcte desenvolupament dels exàmens, es donarà “màxima prioritat” a les persones que participaran en les proves, i per a establir les mesures de seguretat s’han coordinat les conselleries de Justícia, Sanitat i Innovació i Universitats amb  informa la Generalitat en un comunicat.

La consellera d’Innovació i Universitats, Carolina Pascual, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, han mantingut aquest dimecres una reunió per videoconferència, a la qual també han assistit el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, la secretària autonòmica d’Universitats, Carmen Bevià, així com els directors generals de Salut Pública, Ofelia Gimeno, i de Centres Docents, Joaquín Carrión.

La Generalitat repartirà màscares i gels de hidroalcohol per a la protecció, tant de l’alumnat com del professorat i de la resta de persones que participaran en l’organització i desenvolupament dels exàmens amb la finalitat de seguir les recomanacions sanitàries de separació entre estudiants durant la realització de les proves, així com la posada en marxa de protocols de desinfecció i neteja, abans de la realització de les PAU i després de cada jornada d’exàmens.

A més, la Generalitat repartirà màscares i gels de hidroalcohol per a la protecció, tant de l’alumnat com del professorat i de la resta de persones que participaran en l’organització i desenvolupament dels exàmens.
Pascual ha agraït a les conselleries la seua disposició i col·laboració per a coordinar amb suficient temps d’antelació la realització de les proves i ha destacat la labor de coordinació que hi ha entre elles per a garantir la salut i la seguretat perquè es desenvolupen en condicions òptimes.

La Comissió Gestora de les PAU es reunirà aquest dijous, 30 d’abril, per a continuar amb la labor de coordinació de les proves, així com per a decidir els espais idonis en els quals es tindran lloc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia