El pròxim divendres, el pianista veí de Bétera Josep Manel Campos delectarà amb un concert “Piano bar” especial en directe per a tota la població de  Bétera des del seu compte de Facebook. Serà aquest 1 de maig a les 18.00 hores.

Al seu torn, el diumenge, 2 de e maig a les 19:00h i en rigorós directe a través del seu compte de Facebook, Oscar Tramoyeres representarà el seu monòleg “Mare no hi ha més que una, (gràcies a Déu)”.

Cal recordar que la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una programació cultural online i en directe que arranca aquest cap de setmana i que suposarà continuar amb diferents espectacles artístics per a xiquets i majors sense necessitat d’eixir de casa.

Un dels principals objectius d’aquesta programació és minimitzar l’impacte econòmic provocat per aquesta crisi sanitària en el sector cultural. Per això, s’ha decidit elaborar un programa cultural online amb companyies artístiques que puguen desenvolupar els seus espectacles des de casa i oferir-los així a tots els veïns i veïnes de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia