Amb la intenció de impedir les accions d’una minoria insolidària, es mantindran els reforços dels controls de trànsit en les artèries d’eixida de les grans ciutats així com en les zones turístiques, per a evitar els “desplaçaments no desitjats a segones residències durant el pont de l’1 de maig“.

Així ho ha indicat la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, qui ha manifestat que a partir d’aquest dijous la Direcció General de Trànsit juntament amb la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i les Policies Locals intensificaran aquests dispositius.

Així mateix, la delegada ha indicat que “totes les actuacions policials s’adequaran als nous escenaris que s’obrin en la desescalada”, com són l’eixida dels menors de 14 anys, ja en marxa, o els passejos i la realització d’esport a partir del dia 2 de maig. Des que es va posar en marxa l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policies Locals han detingut a 1.066 persones en la Comunitat Valenciana i han emés 107.753 propostes de sanció.

Paral·lelament, també ha sol·licitat als voluntaris de Protecció Civil que davant l’arribada del pont i les noves situacions “incrementen la seua labor pedagògica en les hores centrals del dia”.

Calero ha recordat que, “enfront de la majoria de ciutadans que sap que complir amb la normativa que salva vides, ens trobem amb irresponsables que posen en risc a tots els altres”, davant la qual cosa les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat “continuaran actuant”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia