La nostra secció on els veïns i veïnes de Bétera i voltants poden participar compartint les seues creacions musicals, fotogràfiques i, en definitiva, artístiques, continua donant els seus fruits. Hui publiquem un cover gravat per la veïna de Llíria, Raquel Rubio, de la popular cançó “Let it be” de The Beatles.

Raquel canta i és la vocalista de la formació “Dizzy Cats Band“. Es tracta d’un grup que sol fer covers de blues, jazz i rock and Roll de figures com Ray CharlesJoe Cocker, Tina TurnerAretha Franklin o Amy Wine House, entre altres més.

Durant el confinament, tot i que no compta amb els aparells adequats d’estudi, Raquel està aprofitant per a compondre i gravar temes des de la seua casa, igual que altres artistes. A continuació, podeu escoltar la seua meravellosa veu:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia