Betera.com va conéixer fa uns dies una bonica notícia que vol compartir amb tots vosaltres. El protagonista d’aquesta és el xiquet veí de Bétera, Hugo Alarcón i Aznar, qui estudia al col·legi “Nuestra Señora del Carmen.

Durant aquesta etapa que estem vivint, tant alumnes com mestres han hagut d’adaptar les seues assignatures al sistema digital online. Així, Pablo, un dels mestres d’Hugo, va encarregar als seus alumnes que realitzaren un treball on plasmaren el seu punt de vista sobre el confinament.

Per aquest motiu, Hugo va crear un bonic i emotiu vídeo on descrivia a la perfecció com està vivint ell aquest període. En aquesta peça audiovisual, narrada per ell mateix, es descriu el seu dia a dia amb els seus pares i germà durant el confinament i els emocionants moments d’eixir al balcó a aplaudir. Però sobretot, Hugo destaca la figura dels “herois sense capa“. Així és com parla ell d’aquelles persones i professionals que estan fent que aquesta etapa “tan dura” passe el més ràpid possible (sanitaris, forces de seguretat, treballadors del sector alimentari, treballadors de neteja pública…).

D’aquesta manera, aquest xiquet vol enviar molta força i ànims a totes aquelles persones que aquesta situació els resulta molt pesada i complicada i, al mateix temps, agrair als “herois sense capa” el seu gran treball.

Si voleu conéixer la història d’Hugo, podeu fer clic en el següent vídeo adjuntat o en l’enllaç al Facebook del col·legi: Vídeo penjat al Facebook del Centre Educatiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia