Aquest dilluns, la Generalitat Valenciana està duent a terme, en les seues principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, el repartiment d’equips de protecció per part de les Forces de Seguretat. D’aquesta manera, se suma així a l’obligació establida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana d’utilitzar màscara en els diferents mitjans de transport públic.

Des de l’aplicació de l’estat d’alarma FGV recomana als seus viatgers i viatgeres que quan s’està situat en l’andana, a l’espera de l’arribada del tren o tramvia, cal ocupar els espais buits en tota la seua longitud per a mantindre la màxima separació amb altres persones.

A l’interior de trens i tramvies, les persones usuàries han de distribuir-se pels espais buits en tota la longitud de la unitat, mantenint la distància de seguretat amb altres viatgers i viatgeres i deixar lliure l’accés de maquinistes a les cabines.

També es recomana evitar en la mesura del possible asseure’s enfront d’una altra persona, no ocupar el corredor central per a permetre el lliure desplaçament interior per a pujar o baixar del tren o tramvia i, encara que els vehicles i instal·lacions d’FGV es desinfecten regularment, llavar-se les mans i les zones exposades després d’utilitzar el servei de transport.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia