El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de la UME BIEM III de la Base Militar Jaume I de Bétera. D’aquesta manera, ha volgut agrair personalment el treball que està realitzant la Unitat Militar d’Emergències en els municipis de la província de València en la lluita contra la Covid-19.

Durant la visita, ha estat acompanyat pel tinent general Fernando García-Vaquero, cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) i màxima autoritat militar de les Forces Armades en la Comunitat Valenciana. Així mateix, ha estat present el subdelegat del govern a València, José Roberto González Cachorro, el president ha conegut de primera mà el desenvolupament de l’operació Balmis, l’objectiu de la qual està sent fer front a la pandèmia del coronavirus amb intervencions de desinfecció en espais públics i residències de majors, o suport logístic en el transport de material, entre altres actuacions.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’UME ha realitzat prop de 1.500 actuacions a la província de València, principalment tasques de desinfecció, que també s’han complementat amb jornades divulgatives impartides en 50 localitats valencianes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia