La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport està informant els sindicats i patronals de l’ensenyament que en la fase 1 de desescalada es continuarà amb les mateixes dinàmiques de formació a distància que les establides des que es van tancar els centres educatius amb motiu del COVID-19.

Per aquest motiu, la pròxima setmana, el professorat i l’alumnat valencià dels centres educatius sostinguts amb fons públics continuaran els processos d’ensenyament i aprenentatge a distància mitjançant el pla ‘MULAN’ i no aniran als centres educatius.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha explicat que “en tot moment, i en temps i forma, continuarem mantenint informada la comunitat educativa cada setmana: els equips directius, el professorat i les famílies. Garantirem en tot moment la seguretat de tothom si sorgira qualsevol canvi respecte al context actual, tal com hem estat fent fins ara”.

A partir del 13 de maig, algun integrant de l’equip docent de cada escola i institut anirà al centre per a realitzar tasques molt puntuals de gestió i coordinació, així com de recepció de material i equipament.

La recepció de mobiliari escolar havia quedat pendent de lliurar pel tancament dels centres educatius el 16 de maig.

Enguany, Educació de la Generalitat ha invertit 17,2 milions d’euros per al subministrament de mobiliari i equipament escolar: des de pissarres, cadires i taules fins a cistelles de bàsquet i porteries d’handbol, i també de parcs infantils per als patis.

S’aprofitarà l’obertura puntual per a tasques administratives internes, sense el conjunt del professorat ni alumnat, per a reprendre la recepció d’aquests equipaments.

Calendari d’admissió i matriculació per al curs 2020-2021 de tots els nivells educatius no universitaris

D’altra banda, ja es pot consultar el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2020-2021 de tots els nivells educatius no universitaris.

  • Presentació de sol·licituds per Educació Infantil i Primària: del 8 al 16 de juny
  • Presentació de sol·licituds per a l’ESO, Batxillerat i FP: del 17 al 25 de juny.
  • El calendari complet, amb totes les seues fases, es pot consultar en el següent enllaç: http://ow.ly/tj2Z30qDVxY

Generalitat Valenciana informarà en breu de com realitzar tots els tràmits necessaris de manera telemàtica.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia