La segona moció presentada al ple de maig també va estar a càrrec de Compromís.

Es tractava del conjunt de mesures destinades a pal·liar la crisi econòmica a Bétera (vegeu detalls de la moció fent clic ací), arran d’una proposta ja feta per també Compromís en l’anterior ple. Després d’una presentació de la moció per part del regidor Joano Baudés, el portaveu popular Manuel Pérez va valorar i analitzar aquesta proposta, comunicant que moltes d’aquestes accions ja s’estan duent a terme des de la proposta en l’anterior ple. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra de l’equip de govern (PP, Ciutadans, Mas Camarena-Torre en Conill) i VOX i els vots a favor de Compromís i PSPV-PSOE. És a dir, 12 vots en contra i 9 a favor.

Després de les mocions, va ser el torn per als precs i preguntes, on Comrpomís també va fer algunes preguntes referides a comerç.

A continuació, adjuntem el vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia