Divendres passat va concloure la primera fase de millores en l’Escoleta de Xiquets. En pròximes setmanes està previst que finalitzen els treballs en l’Escoleta Josefa Guardiola.

Els xiquets i xiquetes també podran comptar el pròxim curs amb un arener que s’ha construït al pati de la Escoleta Xiquets, amb la finalitat que aquest tinguen una experiència tàctil, fomenten la creativitat i milloren la seua motricitat.

Els treballs s’han centrat en els banys amb la substitució de les cisternes per un sistema de descàrrega automàtica que elimina els depòsits d’aigua existents i que facilita i agilita el pas dels xiquetes i xiquetes pels banys.

Igualment, s’ha reparat tota la fusteria del centre actuant en tots els rodapeus. S’han pintat les zones que ho necessitaven. I també s’ha canviat el material del sòl perquè en alguns llocs el linòleum estava deteriorat.

Així mateix, s’han instal·lat retenidors a les portes per al tancament automàtic i de seguretat i també, protectors antiatrapament amb la finalitat que els xiquets i xiquetes no s’enxampen els dits ni es queden tancats.

En la part exterior de l’edifici s’han reparat les clivelles existents en la façana i s’ha sanejat tots els escocells.

A més, està previst que en les pròximes setmanes finalitzen també els treballs de millora de la Escoleta Josefa Guardiola perquè tots els alumnes puguen tornar a les aules.

Les obres tindran una segona fase que continuarà amb treballs de millora en les instal·lacions de la Escoleta Xiquets com el condicionament de finestrals i vidrieres.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Bétera continua realitzant millores en els edificis municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia