El pròxim divendres, 15 de maig, Bétera compta amb una cita amb l’escriptor i periodista Juan José Millás. Aquest, realitzarà, a través del compte de Youtube, Escuela Cursiva, una trobada baix el títol  “Lectura i vida”.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa cultural online del departament municipal de Cultura de Bétera per al període de confinament. La cita tindrà lloc a les 19.00 hores.

En l’obra de Juan José Millás, traduïda a més de vint llengües i guanyadora d’alguns dels principals premis, destaquen les novel·les Cerbero son las sombras (1975, Premio Sésamo), Visión del ahogado (1977), El jardín vacío (1981), Papel mojado (1983), Letra muerta (1984), Tonto, muerto, bastardo e invisible (1995), El desorden de tu nombre (1987), La soledad era esto (1990, Premio Nadal), Volver a casa (1990), El orden alfabético (1998), No mires debajo de la cama (1999), Dos mujeres en Praga (2002, Premio Primavera), La ciudad (2005), Laura y Julio (2006), El mundo (2007, Premio Planeta y Premio Nacional de Narrativa), Lo que sé de los hombrecillos (2010), La mujer loca (2014), Desde la sombra (2016), Mi verdadera historia (2017) y Que nadie duerma (2018), a més de llibres de relats i recopilacions d’articles.

Millás és col·laborador habitual del diari El País, on les seues columnes i articles destaquen per la subtilesa, la ironia i la originalitat per a tractar els temes de actualitat, així com pel seu compromís social. També col·labora habitualment en el programa A viure de la Cadena SER. A més dels esmentats, ha sigut guardonat amb els premis Mariano de Cavia, Miguel Delibes, Francisco Cerecedo, Vázquez Montalbán y Don Quijote, tots ells per la seua labor com a periodista.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia