La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana ha rebut una donació de 585 dispositius realitzada per Orange a través de la seua Fundació, gràcies al programa Gigues Solidaris i a l’acord aconseguit amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Es tracta de 410 targetes SIM i 175 tauletes amb connexió gratuïta a Internet assignades pel Ministeri d’Hisenda a la Comunitat Valenciana, perquè tots els i les escolars, amb independència de la seua situació socioeconòmica, puguen continuar les seues activitats formatives a distància durant la crisi. Així mateix Orange ha fet lliurament de 21 tauletes amb connexió a internet que seran distribuïdes per ONGs com Creu Roja, FSG, Llogarets Infantils i Escoles de Segona Oportunitat.

Aquesta iniciativa permet a famílies amb escassos recursos i amb fills menors de 18 anys seguir connectats i fer les tasques que els professors estan posant per a continuar avançant en el curs escolar. Podran així gaudir al màxim de totes les possibilitats que els ofereix la tecnologia per al seu desenvolupament, educació i entreteniment.

El director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), José Manuel García Duarte, ha assegurat que “estem realitzant diferents iniciatives encaminades a garantir l’accés a diferents serveis mitjançant eines telemàtiques, com l’adquisició de 14.000 tauletes per a donar suport a la docència per mig telemàtics, dins del programa Mulan”.

Així mateix, s’ha referit a “la distribució de 800 dispositius per a atendre els ciutadans ingressats en hospitals per *COVID-19, o bé per a centres socioeducatius o de menors, o l’adquisició de 650 rúters, que seran distribuïts entre les universitats públiques en funció de les necessitats de l’alumnat de cada centre”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia