La Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (DGTIC) de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic compta ara amb el format app, l’aplicació Web Família (WF2).

Aquesta, s’està utilitzant com a eina de formació a distància dins de el pla MULAN de la Conselleria d’Educació, cultura i Esport.

Les novetats concretes i els materials d’ajuda per a les famílies s’aniran comunicant a través de les diferents xarxes socials d’Educació de la Generalitat, així com en el compte @GVAit3du i en la web consultar ací.

Web Família és una de les eines de comunicació entre el professorat i les famílies i els alumnes en la formació educativa a distància, fonamentalment en Infantil i Primària.

Durant aquestes setmanes d’estat d’alarma, s’han donat d’alta més de 200.000 nous usuaris en Web Família. Actualment, més de 400.000 persones estan utilitzant la WF2 per a relacionar-se amb el seu centre educatiu.

Des de la DGTIC, s’ha fet un pas més en la millora d’aquesta eina amb la creació del format app, que estarà disponible a partir del 12 de maig i podrà descarregar-se en Google *Play per a Android i, en els pròxims dies, en App Store per a iOS. Una de les novetats més importants que incorpora l’app és la possibilitat de rebre notificacions ‘*push’ directament en el dispositiu mòbil i no per correu electrònic.

Així mateix, s’ha creat una nova versió en format web que inclou millores associades amb la seguretat, subscripcions a novetats i la possibilitat de rebre missatges formatats i enllaços a documents que els docents vulguen compartir amb el seu alumnat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia