Continuem parlant de les diferents iniciatives que els docents dels centres educatius del municipi estan realitzant. Ara ens toca parlar del Col·legi Nuestra señora del Carmen i la seua iniciativa “Cartes d’esperança“.

Aquest projecte naix per a acostar els més xicotets als més grans i viceversa. D’aquesta manera, les alumnes i alumnes de 4t, 5é i 6é de primària d’aquest centre han estat confeccionant cartes personalitzades i plenes d’afecte escrites del seu propi puny i lletra. Aquestes cartes han anat dirigides als majors de les Residències de la Saleta i Selegna de Bétera, així com a tots aquells “herois sense capa” que estan vetlant per tots nosaltres durant la crisi sanitària provocada pel Covid-19: UME, Guàrdia Civil, Policia Local de Bétera, voluntaris de Protecció Civil  de Bétera i metges, auxiliars, infermers i personal de serveis del Centre de Salut del municipi.

En definitiva, és un treball d’aprenentatge i servei en el qual s’han bolcat tant xiquetes i xiquets com l’equip docent del centre. Tots ells han treballat amb molta alegria per a regalar il·lusió a través de les seues cartes. Al seu torn, els més xicotets han pogut involucrar-se més dins del món dels nostres majors i aprendre més sobre ells.

El centre pretén donar continuïtat a aquesta iniciativa a través de diferents accions, en la mesura que siga possible.

D’aquesta manera, Nuestra Señora del Carmen celebra profundament el lema del 50 aniversari del col·legi: “Al teu costat”.

Algunes d’aquestes cartes i imatges sobre la recepció d’elles les podem trobar en la web https://colegiodelcarmen.es. A poc a poc s’aniran pujant més d’aquestes cartes.

A continuació adjuntem un vídeo sobre la iniciativa:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia