La principal funció de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) és treballar pel comerç de Bétera i, entre tots els comerços associats, sumar esforços. Així mateix, l’ACB treballa pels veïns de la localitat, oferint confiança, proximitat i el millor servei que es puga donar, sense necessitat de desplaçar-se cap a altre lloc i, en especial, en aquests moments tan complicats per a totes i tots.

Així, l’Associació de Comerciants continua al costat de la ciutadania, en tot el que pot. La seua constància s’ha vist recompensada aquests dies amb l’ajuda inestimable d’altres associacions locals. Gràcies a la iniciativa que va proposar l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, altres entitats s’han bolcat també en col·laborar.

D’aquesta manera, Amas de casa Tyrius de Bétera. Asociación Pro Casa de la Dona Bétera, Dones Progressistes Bétera, Vol Lliure, Amics del Coet de Bétera, Colla Coetera Els Fogoners 1.5, Penya Les Alfàbegues Bétera, Junta Local contra el Càncer de Bétera, Grup de WhatsApp d’Obreres de Bétera, Junta Local Fallera Bétera i tot el Món faller del municipi, Colla de campaners de Bétera i Cáritas estan realitzant la difusió pels seus grups de WhatsApp d’un llistat on estan els comerços locals associats que estan en actiu s’una manera u altra. Aquesta llista s’anirà ampliant, segons es vaja passant de Fase en la desescalada.

Cal mencionar que aquestes associacions també estan col·laborant de manera solidària en altres accions, ajudant als col·lectius més desfavorables.

A continuació, compartim la llista dels comerços associats actius:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia