Els docents de Bétera no cessen la seua activitat durant aquesta situació provocada per la crisi sanitària del Covid-19. S’han hagut de reinventar i adaptar a les circumstàncies. Així, ha quedat patent que les noves tecnologies estan sent unes bones aliades durant aquesta etapa, en la qual no es poden comunicar de manera presencial amb els seus alumnes.

En aquest sentit, cal parlar del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas. Al llarg d’aquestes setmanes hem mencionat a aquest centre educatiu per diversos motius. En primer lloc, el seu mestre d’educació física va crear en els inicis del confinament un canal Youtube. Sota el nom de Juan Pia García, en aquesta Xarxa Social explica alguns jocs per a tota la família, a realitzar en casa.

D’altra banda, l’equip de docents va realitzar una jornada de portes obertes virtual a través d’un vídeo. En aquesta peça audiovisual es feia, entre d’altres, una presentació de totes les propostes que el centre ofereix en l’àmbit educatiu.

Ara, ens ha donat a conéixer una novetat. Es tracta de la seua nova web: www.marquesdosaguas.es. Aquesta web suposa una bona targeta de presentació de l’ampli ventall de possibilitats i prestacions amb les quals compta el citat col·legi (projecte educatiu, serveis, dades de contacte…).

D’aquesta manera, totes aquelles famílies interessades a matricular als seus fills i filles en aquest centre poden entrar en aquesta pàgina i fer un recorregut per totes les seccions que hi ha en ella. Es troba explicat tot al mínim detall. Els usuaris poden descobrir des dels horaris fins al menú del menjador escolar, on també es troba especificat els al·lergògens entre d’altres.

L’accés a les seues Xarxes Socials, com per exemple l’Instagram, també es facilita en aquest portal web.

Què més es pot demanar? Amb un sol clic a www.marquesdosaguas.es, ho teniu tot al vostre abast.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia