L’entrenadora internacional d’equitació per la federació anglesa, Gloria Oviedo, és la nova encarregada de l’Hípica Sierra Calderona. A través del següent vídeo, ens presenta les instal·lacions d’aquest centre hípic.

Situada en el terme municipal de Bétera en la carretera Portacoeli km 4.5, en direcció a l’Hospital Doctor Moliner, Hípica Sierra Calderona es troba en plena naturalesa. D’aquesta manera, els seus alumnes poden gaudir al màxim dels seus cavalls, classes i instal·lacions. Allí s’ofereix tot tipus d’aprenentatge eqüestre: classes d’iniciació, avançades, salt i, per descomptat, excursions per la Serra Calderona.

Aquest centre hípic compta amb una gran varietat de cavalls. A base de treball diari, han fet d’ells animals amigables, afectuosos i els companys perfectes per als nostres alumnes. Els cavalls són, a més, animals terapèutics que col·laboren amb xiquets i adults reforçant l’autoestima, l’equilibri i la condició física.

La gerència gestiona la seua hípica amb il·lusió i professionalitat, al mateix temps que brinden als seus clients i alumnes un tracte cordial i molt pròxim, ja que els encanta que la senten com la seua segona casa. Gràcies a aquesta labor, s’han adonat que realment és així perquè sempre, i sobretot ara, han rebut el seu suport, ajuda i afecte.

En està època tan complicada, provocada pel COVID-19, és moment de valorar i gaudir de l’aire lliure, de practicar esport en plena naturalesa d’una manera única i diferent. Per això, l’equitació i aquest centre hípic en concret brinden una oportunitat única de compaginar tot això.

A partir de la Fase 1, aquesta hípica podrà oferir classes individuals complint amb tot el protocol de seguretat i de mesures sanitàries perquè els seus clients i alumnes puguen gaudir de les àmplies possibilitats amb les quals compta les instal·lacions.

Si veient el següent vídeo se us desperta la il·lusió pel món del cavall, Hípica Sierra Calderona estarà encantada de rebre’ls. Es pot contactar amb ells a través de:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia