La millor educació acadèmic-esportiva arriba de la mà de la casa del bàsquet europeu de formació. El segell de L’Aqueria del Basket ha traspassat barreres, i ara la major instal·lació de bàsquet d’Europa, oferirà l’opció de viure-ho des de dins, en una col·laboració que naix de la mà del Centre Educatiu Mas Camarena.

Bàsquet i ensenyament, en un mateix programa. L’experiència d’un club històric a Europa com València Basket, la infraestructura de L’Alqueria i el complet programa educacional d’un dels millors centres del país. Naix perquè, la possibilitat de millorar les teues habilitats i els teus estudis paral·lelament, vivint una experiència única.

Enfocat principalment a alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, és una opció especial per a aquells estudiants tant de fora de la Comunitat Valenciana com de les fronteres espanyoles, que puguen tindre com a objectiu cursar estudis a l’estranger més endavant, i que desitgen integrar el bàsquet a l’ensenyament.

Es tracta d’una oferta única de curs complet integrant formació acadèmica adaptada a les necessitats personals dels alumnes i la formació esportiva a l’entorn del València Basket, si bé, totes dues entitats estudiaran cada cas per a donar una resposta adaptada a cada situació.

Mes Camarena ofereixen una flexibilització dels estudis, amb adaptacions curriculars, i d’horari, tutorització personalitzada,  a més és un col·legi altament tecnològic facilitant els estudis a distància en el moment que un alumne tinga una concentració o competició.  Un equilibri perfecte per a la formació dels seus estudis i l’esport.

La directora del centre educatiu Mes Camarena, ha afirmat que la clau és una bona planificació, flexibilitat d’horaris,  i bones eines tecnològiques per a així aconseguir una combinació d’estudis i esport al més alt nivell.

Un dia tipus conjugaria entrenament individual en les instal·lacions de Mas Camarena (amb un entrenador de València Basket), programa d’estudis en el Centre, i entrenament d’equip en L’Alqueria del Basket. El club integraria a cada alumne en l’estructura d’equips de València Basket, concorde al seu nivell personal, tot sota el criteri esportiu dels coordinadors. En aquesta estructura podria entrar dins de la Pedrera, de l’Escola o d’Associacions vinculades.

D’altra banda, Mas Camarena dona la possibilitat als estudiants i esportistes de fora de València poder residir en la seua residència d’estudiants, un espai de més de 80.000m² amb unes àmplies instal·lacions esportives.

Preu i inscripció

Totes dues entitats oferiran l’educació acadèmic-esportiva durant un curs sencer, amb l’allotjament i manutenció inclosos, a un preu de 26.000 euros a tots aquells interessats a combinar l’excel·lència dels estudis amb l’experiència que ofereix un club històric com València Basket en bàsquet. La inscripció està oberta, i es pot realitzar en la web www.alqueriadelbasket.com.

Mas Camarena, una referència en educació

Amb una reputació acadèmica innegable, es tracta històricament d’un dels centres més qualificats pel seu nivell d’ensenyament a nivell valencià i nacional. La seua flexibilitat en el programa educatiu per a tots els alumnes potencials és clau, en un centre que ofereix la possibilitat de cursar el Batxillerat Internacional en anglés. D’altra banda, gaudeix d’unes instal·lacions immillorables, quant a Residència (amb el recentment inaugurat Sports Centre, i les seues múltiples possibilitats), i a nivell esportiu (amb espais ideals per a la pràctica esportiva, i pròxima inauguració d’una pista poliesportiva coberta amb 3 pistes de basket).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia