La Policía de la Generalitat Valenciana ha denunciat a 2.608 persones. Així mateix, ha detingut a altres 26 per incomplir algun dels preceptes establits en la declaració de l’estat d’alarma per a la propagació del COVID-19.

Aquestes xifres corresponen al període comprés entre el 16 de març i el passat 10 de maig i aquestes detencions cal sumar, a més, altres 56 per altres motius presumptament delictius.

Durant aquest període, els quasi 400 efectius de la Unitat Adscrita desplegats per les tres províncies han controlat 15.244 vehicles, dels quals han denunciat als seus ocupants per incompliment de l’estat d’alarma un total de 369.

A més, s’ha procedit a la inspecció de 2.563 locals comercials, dels quals es va obligar el tancament de 19 per no pertànyer als sectors essencials l’activitat dels quals estava permesa.

A més, el cos de seguretat autonòmic ha treballat en la custòdia i acompanyament de 101 combois amb material sanitari o de primera necessitat i ha realitzat 4.295 patrulles a l’entorn dels hospitals valencians, 1.484 en MetroValencia, 97 en els voltants dels centres de menors i 1.472 accions de vigilància i custòdia d’establiments considerats estratègics o d’interés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia