La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha reactivat la convocatòria de la prova per a majors de 20 anys per a l’obtenció directa del títol de Batxillerat del curs escolar actual. Cal recordar que aquesta prova va quedar ajornada per la declaració de l’estat d’alarma sanitària per a fer front a la COVID-19, i en la qual enguany s’han inscrit 148 aspirants.

Els exàmens tindran lloc el divendres 19 i el dissabte 20 de juny de 2020, seguint les instruccions que les autoritats sanitàries establisquen per a garantir la seguretat tant dels i les aspirants com del professorat que porta a terme la prova.

Les seus de realització de la prova, com estava previst inicialment, seran l’IES Platja Sant Joan d’Alacant, on estan convocats 51 aspirants de les comarques alacantines; l’IES Vicent Sos Baynat de Castelló, on faran la prova 21 aspirants de les comarques castellonenques, i l’IES Lluís Vives de València, on s’han matriculat 51 aspirants al títol de Batxillerat.

A la resolució publicada en el DOGV es pot accedir a través del següent enllaç: consultar ací.

Tota la informació actualitzada sobre la prova està disponible en els canals oficials d’Educació de la Generalitat: l’espai web de la secció de Batxillerat amb informació per a la ciutadania sobre la prova per a majors de 20 anys de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació (consultar ací); el portal GVA a través del procediment 16176, des del qual les persones interessades reben informació general i accedeixen a la sol·licitud d’inscripció a la prova (consultar ací), i els espais informatius habilitats a tal efecte pels tres IES que són seu dels exàmens.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia