L’aeroport de València s’uneix als aeròdroms considerats punt d’entrada per a vols estrangers amb capacitat d’atenció d’emergències de salut públic internacional. Així ho va anunciar aquest dissabte el ministre de Transport, José Luis Ábalos.

En el seu compte de Twitter, va informar que “per a cobrir la demanda de vols, inclourem els aeroports d’Alacant-Elx, València, Tenerife Sud, Fuerteventura, Lanzarote, Sevilla, Eivissa i Menorca com a punts d’entrada amb capacitat d’atenció d’emergències de salut pública internacional. Hui signaré la resolució”.

Aquest dissabte, també en un tuit, va dir que Tenerife Sud, Alacant-Elx, Sevilla, Menorca i Eivissa s’anaven a unir als cinc aeroports que des d’aquest dissabte serien l’únic punt d’entrada de viatgers procedents de l’estranger, encara que ara s’ha ampliat la proposta.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va confirmar la inclusió de l’aeroport de València a preguntes dels periodistes en la compareixença d’aquest diumenge després de la videoconferència de presidents autonòmics.

“Hui mateix hem parlat amb el ministre Ábalos i València també serà obert perquè siga possible aqueixa realitat de mobilitat quotidiana”, va apuntar. Al seu torn, va recordar que l’aeroport d’Elx-Alacant “ja es va dir ahir que seria un dels quals s’anava a poder utilitzar i el de València també”.

Després de conéixer aquesta decisió d’Ábalos, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, va agrair al ministre “la seua sensibilitat i treball per la Comunitat Valenciana”.

En el seu compte de Twitter, va assegurar que “@abalosmeco m’ha informat que l’aeroport de València també s’incorpora, juntament amb el d’Alacant-Elx, com a punt d’entrada”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia