La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològic i el Servei de Transferència de Tecnologia ha organitzat un nou curs d’agricultura sostenible online. Les inscripcions al curs estan obertes des d’aquest passat dilluns, 18 de maig, fins que es complete el curs.

Cada vegada és més necessari abandonar els models productius intensius i contaminants per altres que persegueixen l’obtenció d’aliments segurs, d’alta qualitat, en quantitat suficient per a la població creixent i que estiguen cultivats mitjançant sistemes de producció més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, especialment en el marc actual d’emergència climàtica.

En aquest curs s’abordarà l’ús sostenible dels productes fitosanitaris i de recursos naturals en l’agricultura, alhora que es facilitarà la informació relacionada amb les exigències de les polítiques agràries vigents en matèria de sostenibilitat (condicionalitat) i de seguretat alimentària (bones pràctiques de higiene en la producció primària).

Per poder realitzar aquest curs cal ser resident a la Comunitat Valenciana, estar en edat laboral, disposar de connexió a Internet i correu electrònic propi.

La preinscripció es realitzarà per l’interessat en la següent  web: http://www.agroambient.gva.es/va/web/desarrollo-rural/eformacio-campus-stt-formacio-agraria.

L’interessat haurà de registrar amb precisió les seues dades en la seua fitxa personal, d’acord figuren en el seu DNI/NIE (excepte variació de domicili), preferentment en majúscules, perquè es puga generar correctament el certificat a la finalització del curs.

Si no està registrat al Campus STT-FORMACIÓ AGRÀRIA, el sol·licitant s’haurà de registrar prèviament a través de la mateixa adreça web, on diu ”si no estàs registrat, clica ací”.

Si ja està registrat punxe sobre el curs en el llistat, desprès punxe en“m’interessa”. A continuació introduïsca l’usuari i la contrasenya en les finestres que s’obriran, i al clicar damunt “inscripció” la sol·licitud quedarà registrada.

El curs deixarà d’estar disponible en el moment que estiga complet, o finalitzat el termini de preinscripció.

En el següent enllaç es pot veure completes les ”instruccions d’inscripció als cursos en línia i preguntes freqüents”: instruccions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia