La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat aquesta setmana en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de subvencions destinades al foment de l’esport federat i els programes de tecnificació esportiva per a l’any 2020. La convocatòria es pot consultar en el següent enllaç del DOGV: consultar ací.

La presentació de la sol·licitud es realitzarà per mitjans electrònics i, per a això, s’accedirà a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat a través de l’adreça següent: consultar ací.

L’import de les ajudes ascendeix a un total de 2 milions d’euros, una xifra que suposa un 8 % més respecte de la convocatòria de l’any passat, en la qual van resultar beneficiàries 53 federacions esportives valencianes.

D’aquesta subvenció, Esport destina 1,2 milions d’euros per a sufragar les despeses ocasionades per la gestió i el funcionament; 500.000 euros per a la promoció d’activitats esportives, i 300.000 euros destinats als programes de tecnificació esportiva.

La Generalitat col·labora així amb les federacions esportives valencianes i facilita els recursos econòmics i les mesures de suport als esportistes d’elit, i la inclusió d’aquests en programes de tecnificació esportiva i plans especials de preparació per a facilitar i donar suport a la seua progressió esportiva, acadèmica i personal.

El termini per a la presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils s’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ i finalitzarà el 2 de juny de 2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia