Després  d’Un Sant Jordi diferent, on l’Ateneu de Bétera va compartir les seues lectures favorites, ara torna a obrir les seues portes virtuals amb una activitat que hagueren d’ajornar a l’inici de la crisi sanitària provocada pel Covid-19.
D’aquesta manera, el pròxim divendres, 22 de maig, Vicent Àlvarez, presentarà Un temps i un país. Aquesta presentació, la qual tindrà lloc a les 19.00 hores, serà una reflexió en clau autobiogràfica de com es va anar construint l’esquerra valenciana des dels anys cinquanta. En acabar, els participants podran xarrar amb l’autor.
Així, qui ho desitge, podrà participar activament en el col·loqui a través de videoconferència o bé seguir-los en directe a través del Facebook de l’Ateneu: https://www.facebook.com/ateneu.debetera.
D’altra banda, aquesta entitat ha informat que a causa de la situació actual de pandèmia, s’ha decidit suspendre l’edició 2020 del Folkestiu.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia