La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb els alcaldes i alcaldesses que componen la comarca del Camp de Túria per a abordar diversos temes.

Mitjançant videoconferència per a respectar l’Estat d’Alarma, s’ha parlat, entre altres assumptes, de com estan afrontant els municipis la Fase 1 de la desescalada. “És moment ara de posar en comú totes les nostres necessitats, mai abans va ser tan necessari treballar conjuntament”, ha explicat la màxima responsable política de l’ens supramunicipal.

“Conéixer com està vivint la comarca la desescalada és necessari per a poder oferir solucions comarcals que ajuden a tota la població a eixir amb les millors garanties”, ha afegit Celda.

El que tots i cadascun dels presents ha manifestat és la necessitat de recordar a la població de Camp de Túria que estem en la Fase 1 de la desescalada. “Demanem a la població que es respecten les normes de seguretat i higiene. Quan anem a les terrasses, quan quedem amb amics o familiars és necessari respectar els dos metres de distància. No baixem la guàrdia i creguem que ja hem superat aquesta crisi. Hem de continuar protegint-nos del virus”, ha comentat Cel·la. La presidenta ha recalcat que “tots els alcaldes i alcaldesses demanem la col·laboració ciutadana i el sentit comú, ens equivocarem si no continuem estant alerta. Pel bé de tots hem de complir les normes”.

La presidenta de la *Mancomunitat Camp de Túria ha explicat tots els serveis que s’han posat en marxa per a respondre a les necessitats dels veïns i veïnes de la comarca. També s’han abordat els pròxims temes que es debatran en el ple que es convocarà per a les pròximes setmanes.

“Camp de Túria té un repte comarcal. Per a afrontar l’eixida de la crisi sanitària amb garanties i ésser una comarca que torne a la senda del creixement, la població necessita que adoptem mesures conjuntament”, ha indicat la presidenta de la Mancomunitat.

Els responsables polítics dels ajuntaments han tractat el tema de l’obertura de piscines i mercats. Els presents han mostrat la seua preocupació amb les futures escoles d’estiu. L’objectiu serà obrir-les majoritàriament per a les famílies més vulnerables i per a facilitar la conciliació de les famílies. Aquesta obertura estarà subjecta a la normativa que vaja publicant l’administració competent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia