L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) no ha parat d’oferir diferents accions al llarg de tota l’etapa de l’Estat d’Alerta. L’última d’aquestes accions ha sigut la creació d’un vídeo on es conta com ha viscut el comerç local tota aquesta situació provocada per la Pandèmia Covid-19. Així, s’explica com, dos mesos abans del confinament, tots estaven sense imaginar-se el que anava a vindre i, de sobte, com van tindre que tancar temporalment les seues portes alguns dels comerços i altres adaptar-se a través del Món digital per poder continuar el seu treball. A més, es conta l’evolució de la situació i la reinvenció dels diferents establiments per a oferir els seus serveis i, a poc a poc, anar reobrint algunes portes que a l’inici del decret es van tancar.

Aquest vídeo ha sigut creat i realitzat per l’àrea de comunicació de l’Associació de Comerciants de Bétera, a càrrec de CSC Comunicación. Per a l’ocasió, s’ha comptat amb un dels seus clients. Es tracta del professor de tècnica vocal i cantant professional, Daniel Lluch i Pérez, qui ha regalat una cançó per a aquest vídeo amb lletra i melodia escrita en exclusiva per a l’ACB.

D’altra banda, Vicente Esono i Asensi també ha participat en els arranjaments i postproducció de la peça musical, donat que Daniel Lluch va gravar confinat des de la seua casa aquest tema i no comptava amb totes les eines amb les quals sol comptar per a gravar les seues cançons.

Des de l’associació han volgut agrair a tots els associats la seua participació, aportant les seues imatges i fent possible aquest vídeo.

A continuació, adjuntem el vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia