Després d’iniciar la fase 1 a la comarca del Camp de Túria, el Consorci València Interior va informar que el servei de la xarxa d’ecoparcs està completament restablit. Així, coincideix amb la finalitat de les restriccions de mobilitat dins de la província.

Les persones usuàries poden desplaçar-se fins qualsevol dels ecoparcs, ecomòbils o punts de recollida de voluminosos i depositar els seus residus.

Els horaris i calendaris previs a la crisi sanitària publicats en la web www.consorciovalenciainterior.es/servicios queden completament restablits.

Per a evitar riscos innecessaris, de manera temporal i per a previndre les coles, no s’admetran aportacions d’envasos lleugers, paper cartó i vidre en els ecoparcs mòbils, atés que aquests residus poden aportar-se a qualsevol hora en els contenidors en vorera corresponents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia