La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha posat en marxa un estudi per a conéixer detalls sobre la gestió alimentària en les llars de la Comunitat Valenciana durant la crisi sanitària provocada per la  COVID-19.

Es tracta d’un qüestionari que es pot descarregar en el següent link: consultar ací i completar en uns deu minuts.

Totes les respostes s’analitzen de manera anònima i amb una fi exclusivament acadèmica. Els resultats serviran per a impulsar iniciatives que redunden en una millora de la gestió dels aliments en la llar. Aquest sondeig està impulsat per professionals del sector agroalimentari pertanyents a universitats, centres d’investigació o administracions, tant d’Espanya com d’altres països, com Portugal, Alemanya o l’Equador.

Amb el desenvolupament d’aquesta iniciativa també s’iniciarà la ‘Xarxa per al coneixement i la prevenció de les pèrdues i el desaprofitament alimentari: Xarxa sense Desaprofitament‘. Aquesta xarxa sorgeix amb l’objectiu de posar en contacte i fomentar el debat entre persones i institucions que poden aportar coneixement per a saber com reduir i previndre el desaprofitament alimentari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia