Quan a Bétera se sent parlar del Col·legi Santo Tomás de Valencia, ubicat al Nord de Lima (el Perú), és impossible que no ens vinga al cap la imatge del nostre benvolgut Don Vicent Font i, al mateix temps, córrega un sentiment d’enyorança i estima.

I és que, gran part de les veïnes i els veïns del nostre municipi tinguérem la sort de conéixer-lo de ben a prop, durant la seua estada a Bétera com a rector de l’Església La Puríssima Concepció. El seu caràcter conciliador i amistós, va causar un gran efecte en la població de Bétera. Per aquest motiu, la localitat va oferir-li un bonic acomiadament perquè ens portara al seu cor, allà on anara.

Ara, Don Vicent es troba de nou al Perú. Allí va anar per primera vegada en l’any 2006 i va romandre durant uns quants anys. Precisament, en aquell moment, va obrir el col·legi anteriorment mencionat per a impartir ensenyament des d’infantil fins a tercer de primària. El col·legi està situat entre les barraques dels suburbis de Adesesep i Profán, en la parròquia de santa Rosa de la Mar a Lima, on torna a ser rector.

Hui, igual que altres veïnes i veïns del municipi, l’equip de Betera.com ha rebut notícies de Don Vicent. Aquest, ens ha enviat un missatge per a difondre un bonic i emotiu vídeo dels alumnes del Col·legi Santo Tomás de Valencia. En aquesta peça audiovisual es dona a conéixer tot el treball que el centre està realitzant durant la pandèmia mundial que estem vivint de la Covid-19.

Per aquest motiu, el nostre diari també vol ajudar a la seua difusió. Ací teniu l’enllaç:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia