Els serveis bibliotecaris de préstec i devolució de la Biblioteca Municipal de Bétera es van reprendre aquest passat dimarts. No estan permeses les activitats d’estudi o lectura en sala, la utilització d’ordinadors ni l’accés als espais comuns. D’aquesta manera. es compleix amb les normatives de seguretat i els protocols establits per la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

L’horari serà de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores.

Els serveis i condicions seran els següents:

– SERVEI DE PRÉSTEC: Es realitzarà prioritàriament mitjançant cita prèvia a través del telèfon 667800974 o bé mitjançant el correu electrònic biblioteca@betera.es , per a evitar cues innecessàries en la mesura que siga possible.

És preferible sol·licitar els llibres amb antelació, per a això consulta el nostre catàleg https://xlpv.gva.es/cginet-bin/abnetop/o8579/id7aaa7b49?acc=101#

Tambié es pot utilizar la plataforma de llibres electrònics eBiblio https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#indice .

– SERVEI DE DEVOLUCIÓ sense préstec: Pot sol·licitar-se cita prèvia o bé acudir directament al centre i depositar les devolucions en el lloc indicat per a tal ús.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia