Ahir dimarts, 27 de maig, va ser l’últim dia dels treballs de desinfecció de la via pública de Bétera, a càrrec dels tractors dels agricultors del municipi. Una de les nostres lectores va captar les següents imatges de l’última de les tasques de fumigació que s’han porta a terme tant al nucli urbà com a les urbanitzacions de Bétera.

Les fumigacions s’han realitzat, de manera voluntària, pels tractors dels agricultors del municipi que han utilitzan unes cubes on carreguen el producte desinfectant. Aquest producte és atomitzat pels filtres que habitualment s’utilitzen en agricultura i donen gran expansió. Per a realitzar aquesta tasca s’han utilitzat les mesures de seguretat necessàries, atés al producte utilitzant.

Adjuntem vídeo:

https://youtu.be/fs1f_wHoXBM

Imprimir article
Comenta aquesta notícia