Des del Cercle Podemos Bétera volem fer arribar al conjunt de la població, les preguntes que enviem per correu electrònic a l’Ajuntament de Bétera, segons el que s’estableix per aquesta entitat, perquè se’ns respongueren en el Ple Municipal que, el passat 4 de maig, es va celebrar a porta tancada i va ser retransmés en directe via streaming.

En aquest ple, se’ns va emplaçar a esperar una resposta per escrit ja que, segons es va manifestar eren moltes preguntes i de molt de contingut, per la qual cosa no els donaria temps a contestar-les en l’hora que s’havia disposat per a això i, encara que després de contestar la resta de preguntes de la població els van sobrar uns15 minuts, no van respondre cap i ens van deixar a l’espera.

Quasi un mes després, i després d’enviar una instància sol·licitant-los de nou que se’ns responguera, segueixen sense contestar a pesar que algunes de les mesures sobre les quals preguntàvem ja s’han hagut de posar en marxa en entrar en la fase 1 de la desescalada.

Així doncs, hem considerat oportú publicar l’escrit que remetem a l’Ajuntament ja que, creiem que conté preguntes que poden ser d’interés general i concerneixen a la situació actual. Per la qual cosa seria imprescindible que, des de l’Ajuntament, es fera un major esforç pedagògic i de transparència, mantenint ben informada a la població i donant respostes clares que ens permeten conéixer les solucions que s’estan implementant ara i les que ens esperen, en un futur immediat que s’hauran d’anar preparant ja.

Preguntas pleno 4-5-20.

Solicitud respuestas pleno 5-20

Aclariments per fonts municipals

Després d’aquesta informació, Betera.com es va posar en contacte amb l’altra part implicada. D’aquesta manera, segons fonts municipals, per a poder respondre adequadament a part del bon nombre de preguntes que es van formular s’ha hagut de recórrer a Delegació de Govern. Aquestes preguntes ja estàs quasi totes respostes, però falta la resposta de delegació a alguna d’aquestes qüestions, com és el cas del tema referit a les vetles. No obstant això,´tenint en compte que hi havia una gran quantitat de preguntes a respondre, ens asseguren que res més tinguen tot respost els enviaran les respostes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia