La Generalitat Valenciana ha fet públiques, aquest dijous, les dades de contagis per Covid-19 que hi han comptabilitzats en cada municipi valencià, a través de les proves de diagnòstic (PCR).

De manera objectiva, cal dir que les dades reflectides per conselleria sobre el municipi de Bétera són alarmants. Doncs, concretament, s’hi han registrat 127 casos i 15 d’ells han acabat en morts des que va començar la pandèmia.

La població pot accedir a totes aquestes dades a través del següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

El tauler de monitoratge de la situació de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana és fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l’Institut Cartogràfic Valencià per a informar els ciutadans i posar a la seua disposició les dades recopilades diàriament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les dades es representen sobre la cartografia per a visualitzar la seua distribució geogràfica. La descàrrega dels mateixos es pot iniciar des del mateix tauler enllaçat amb el repositori d’aquestes dades en el portal de Dades Obertes de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

De tota manera, Betera.com anirà seguint l’evolució i informant-vos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia