Hui dijous, 28 de maig, està tenint lloc un nou tall en el subministrament d’aigua potable de Bétera, en determinats carrers del municipi. Aquest tall està previst que es duga a terme dins les 18.00 hores, aproximadament. L’objecte és realitzar una reparació en la xarxa general de subministrament.

Segons el mapa, els talls estan previstos als següents carrers que apareixen acolorits en groc en la imatge adjunta. No obstant això, es possible que varie un poc, donat que aquest periòdic ha rebut aquest matí un missatge d’un veí informant que al carrer Goya tampoc tenien aigua:

– c/ La Paz.
– c/ Enric Valor.
– c/ Francesc Peris i Valls.
– c/ Carola Reig.
– c/ San Luis.
– Avda. País Valencià.
– c/ Marqués de Dos Águas.
– c/Marines.
– c/ Olocau.
– c/San Antonio.
– c/ San Isidro.
– c/ Masía la Gerula.
– Avda. Pont de Saint Martin.
– c/ Rajolar.
– c/ Ramón y Cajal.
– Avda. Constitución.
– c/ Vizconde de Bétera.
– c/ Espronceda.
– c/ Teruel.
– c/ De la Cruz.
– c/ Doctor Flemming.
– c/ Castellón.
– c/ Benaguacil.
– c/ Llombart Alegre.
– c/ Bufilla.
– c/ Felix de Pizcueta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia