Amb el títol “Quien canta, sus males espanta“, una família de Bétera ha creat un Canal YouTube on pugen vídeos cantant cançons (la majoria d’elles molt conegudes) amb lletres adaptades a la situació actual. Segons ens conta la mateixa mare, la idea d’aquest canal va sorgir perquè la filla tenia ganes de ser YouTuber i volia fer vídeos, ja abans del confinament. D’aquesta manera, el pare va pensar que seria una bona idea fer vídeos on pogueren fer coses i aportar alguna cosa als seus seguidors.

Així, aquest Canal Youtube es va crear fa dos mesos, coincidint amb l’etapa del confinament. Durant tot aquest primer període, pare i filla van estar publicant habitualment un vídeo diari. Ara, amb la desescalada la quantitat de publicacions hi ha disminuït, ja que els pares han començat a treballar. No obstant, continuen publicant noves creacions.

En aquests vídeos, mentre la mare s’encarrega de gravar, pare i filla canten e interpreten (amb indumentària per a l’ocasió) temes musicals amb lletres inventades per ells mateixos. Aquestes lletres es refereixen a temes del moment relacionats amb la situació provocada per la Covid-19 i la finalitat és animar a familiar i amics, així com a veïnes i veïns. Encara que són lletres molt divertides (Con azúcar), algunes d’elles també tenen un missatge de conscienciació, com el vídeo que adjuntem al final d’aquesta notícia. Els seus vídeos s’han fet prou populars. De fet, cal destacar que el vídeo de “El froti froti“, versió adaptada del Chikilcuatre, va ser comentat al programa Late Motive de Buenafuente.

Si voleu disfrutar dels vídeos d’aquesta simpàtica família, tan sols heu de buscar en YoutTube el canal “Quien canta, sus males espanta“.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia