Veïnes/us del Camí de Paterna  i la seua  Associació protesten per una torre elèctrica  que ocupa parteix de la calçada d’un carrer.

La torre envaeix part de la calçada i suposa un perill per als xiquets, per la seua accessibilitat.

A més la nova Torre Eléctrica ve a construir-se al costat d’una altra que, de menor grandària venim ja suportant durant anys i en lloc d’eliminar obstacles la nova torre suposa de per si un nou obstacle en la circulació de vehicles i un perill per als xiquets/as.

Es tracta d’una torre que s’està construint al carrer del Pou de la Urbanització Camí de Paterna, tal com es mostra a la foto que enviem  des de l’Associació , suposarà un obstacle en una zona que a la nit manca d’enllumenat públic ( igual que en tota la Urbanització).

Des de l’Associació ens hem dirigit a l’Ajuntament per a sol·licitar informació de la raó de la seua construcció i perquè el Consistori realitze la intervenció corresponent davant Iberdrola, com a tutors urbanístics que són de tot quant es mou i es construeix en el municipi.

Les nostres queixes van enfocades al fet que es respecte la situació de mínima invasió de la calçada, tal com abans ja existeix amb la torre que està construïda. A més de garantir la seguretat dels més xicotets per als quals la nova torre suposa un perill, per la seua accessibilitat.

Des de l’Associació de veïns/as ens preguntem com és la raó per la qual l’Ajuntament permet que s’envaïsca la calçada amb una nova instal·lació que segurament quedara ací durant anys.

Són línies que travessen zones urbanes habitades i que a més, suposen un risc per al dia a dia de les veïnes/us, hi ha xiquets en la zona, per als quals aqueixa torre, és com un cartell que els cridarà provocant a pujar i jugar ascendint sobre ella.

Venim des de fa temps demanant enllumenat públic precisament, perquè hi ha escassa o nul·la visibilitat a la nit i, en lloc de posar-ho ens posen aquest obstacle en la calçada que a més suposa la desaparició de part de l’escassa vorera.

Finalment, en l’escrit que hem presentat a l’Ajuntament, entre altres coses SOL·LICITEM que se’ns informe del motiu d’aqueixa instal·lació duplicada, se’ns mostre l’expedient que l’autoritza, a més de demanar garanties que aqueixa nova torre elèctrica no suposarà un major cost econòmic per a les veïnes/us de la nostra urbanització si algun dia s’urbanitza el nostre sector.

 

En Bétera a 29 de Mayo de 2020
Imprimir article
Comenta aquesta notícia