Les oficines PROP d’atenció a la Ciutadania de la Comunitat Valenciana reobriran dilluns que ve amb la fase 2 amb personal presencial i cita prèvia. La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica està aprovant els plans de contingència que permeten aquesta reobertura gradual.

La Conselleria va suspendre com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19, aquesta atenció presencial, mantenint durant els últims mesos el servei que ofereixen a la ciutadania a través dels canals d’atenció no presencials en el telèfon 012, en les modalitats de veu i de xat de text, i en la guia PROP electrònica.

Així mateix, durant aquest període s’han pogut realitzar tràmits i el registre de documents per mitjans telemàtics a través de la seu electrònica de la Generalitat.

A partir del pròxim dilluns, com déiem, i amb totes les mesures de seguretat pertinents, les oficines de la xarxa PROP tornaran a obrir de manera progressiva. La primera d’elles a obrir les seues portes serà el PROP I, situat a València (Gregori Egea 27).

La Guia PROP electrònica (consultar ací) serà l’eina que anirà informant de cadascuna de les reobertures, i els ciutadans i ciutadanes podran sol·licitar la cita prèvia per a acudir presencialment a través d’aquest enllaç (consultar ací). En qualsevol cas, es recomana continuar fent ús de l’atenció telefònica i telemàtica sempre que siga possible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia